Pliseji

pliseŽe stari Kitajci so poznali način, kako z nagubanim in naoljenim papirjem uravnavati svetlobo in sence. Danes je ta tehnika še bolj izpopolnjena.

Pliseji ŠTUKLEK so narejeni iz vzdržljivega blaga, hkrati pa delujejo zelo nežno in lahkotno. Ker prepuščajo svetlobo,v  prostoru ustvarijo mehke svetlobne efekte in ga ovijejo v prijetno atmosfero.

Pliseji nudijo najbolj fleksibilen sistem razvit za najbolj nenavadne zahteve, možno je izdelati posebne izvedbe in oblike za stropna okna, strešna okna, kotna okna in zimske vrtove. Vse variante pa so enostavne za upravljanje in montažo. Izbira blaga za pliseje je resnično raznovrstna od prosojnega do neprosojnega v različnih odtenkih in zanimivih dizajnih do blaga naparjenega z aluminijem, ki podnevi služi kot toplotni izolator, ponoči pa vas varuje pred neželenimi pogledi. V ponudbi so tudi pliseji s posebno biserno prevleko iz kolekcije "perla", ki nudi visoko vrednost svetlobne zaščite, ob vsem tem pa je še vodno ter prašno odporen.

Plise nudi veliko možnosti za zaščito pred sončnimi žarki in nezaželenimi pogledi. Omogoča različne možnosti zastiranja. Med njimi najdemo tudi sistem "noč in dan", kjer sta združena prosojno in neprosojno blago, drugače povedano - dva v enem. Sistem omogoča, da je plise zastrt 24 ur na dan. Zelo uporaben je tudi sitem, ki omogoča zastiranje od zgoraj, spodaj ter na sredini, kako ga nastavite pa je odvisno od sončnih žarkov.

Plise je privlačno okno v Vašem domu.