Lamelne zavese

Lamelna zavesa - večstranski regulator svetlobe

lamelna zavesa

Lamelne zavese ŠTUKLEK ustvarijo prijetno klimo v vsakem prostoru in ob tem poskrbijo še za udobno, elegantno vzdušje. Lamelna zavesa je bila v preteklih letih tipično senčilo poslovnih prostorov, vendar si v zadnjem času zagotavlja vedno večjo veljavo v privatnem okolju. Eden od vzrokov je zagotovo vsestranskost in lamele v številnih barvnih odtenkih, ki so pralna in negorljiva ter nudijo svetlobno  in klimatsko zaščito. Lamelne zavese služijo kot dobra zaščita pred nezaželenimi pogledi in so učinkovit dekorativni poudarek pri notranjem opremljanju (npr. kot element s katerim razdelite sobo).

Ker so lamelne zavese narejene po meri, se prilegajo vsakemu oknu ali prostoru. Poleg standardnih izvedb kot so ravna lamelna zavesa

in kotna lamelna zavesa so na volju tudi stropna lamelna zavesa, vodoravno zaokrožena ter navpično zaokrožena lamelna zavesa. Lamelne zavese so vsestransko uporabne.

Lamelna zavesa ima kot standarno upravljanje, vrvico za poteg skupaj in narazen ter verižico za obračanje lamel. Možna je tudi izvedba z mono reduktorjem kjer lamelno zaveso upravljate samo z verižico, za tiste najbolj zahtevne pa je dovolj že pritisk na gumb stikala ali pa daljinskega upravljalca, saj ponujamo tudi motorizirano izvedbo.

Širine lamel, ki so na voljo so 127mm, 100mm, 89mm, 80mm, 63mm in 51mm.

Možne izvedbe lamelnih zaves so:

Ravna lamelna zavesa - maks.širina 699 cm, maks.višina 500 cm

Kotna lamelna zavesa - maks.dolžina profila 699 cm, maks.višina 500 cm

Stropna lamelna zavesa - maks.dolžina profila 400 cm, maks.širina 200 cm

Krivljena lamelna zavesa horizontalno ali vertikalno - maks.dolžina profila 560 cm